Getrouwd bruidspaar kijkt naar vuurwerk.

Trouwfilms

Heb je altijd al een trouwfilm willen hebben van jullie huwelijk? A Beautiful Day legt op unieke wijze de mooiste dag van het bruidspaar vast en vertoond deze zeer persoonlijke trouwfilm tijdens het feest op een groot scherm.

A Beautiful Day

A Beautiful Day is onderdeel van Crossmarkpictures en legt op unieke wijze de mooiste dag van het bruidspaar vast en vertoont deze zeer persoonlijke trouwfilm tijdens het feest op een groot scherm! Dit alles wordt verzorgd door een professionele cameraman die vanaf de ochtend op het huwelijk aanwezig is en ongemerkt de hoogtepunten van de bruiloft filmt. De beelden worden direct op de trouwlocatie gemonteerd tot een bijzondere trouwfilm. De trouwfilm wordt 's avonds op het feest in zwart/wit vertoond.

Bruid met een bruidsjurk.

Dezelfde avond de trouwfilm vertoond!

Op de bruiloft begint de camerman 's morgens met filmen van de voorbereidingen. Gedurende de dag, legt hij op ongedwongen wijze de mooiste momenten van de bruiloft vast. A Beautiful Day vindt het belangrijk dat het bruidspaar en de gasten nauwelijks merken dat zij aanwezig zijn. Aan het einde van de dag worden de trouwbeelden gemonteerd tot een unieke trouwfilm. Tijdens het feest van het bruidspaar wordt door ons de spectaculaire trouwfilm op een groot scherm vertoond, zodat iedereen kan genieten van alle onvergetelijke moment van de bruiloft!

Na de vertoning ontvangt het bruidspaar direct de trouwfilm. Naast de trouwfilm ontvangt het bruidspaar het ruwe materiaal van de bruiloft. Deze wordt enkele weken later opgestuurd. Als je echt iets anders wilt dan een doorsnee trouwfilm, dan ben je bij A Beautiful Day op het juiste adres.

Klik hier voor meer informatie over A Beautiful Day.

Trouwfilms bekijken

Bekijk hier trouwfilms van bruidsparen die ook gekozen hebben voor A Beautiful Day.