Crossmarkpictures Den Haag in de Caballero Fabriek.

Maak kennis met het team

Ons team bestaat uit gedreven en enthousiaste professionals. Ieder met zijn eigen expertise en kennis. Met ons netwerk van freelancers zijn we in staat om elke wens van de opdrachtgever te bedienen. Nieuwsgierig geworden waar we jou bij kunnen helpen?

Het team

Balou Smulders

Balou

Producer

Na mijn opleiding Media, Informatie en Communicatie op de HVA heb ik gewerkt in de marketingcommunicatiebranche. Altijd al wilde ik aan de slag als producer. De diversiteit aan klantcontacten en projecten motiveert mij enorm. Telkens ben ik met uitdagende projecten bezig en werk je met een geweldig team. Graag help ik je bij jouw volgende project!

Machella van den Eerenbeemt

Machella

Producer / Visagie

Elke dag ga ik met veel plezier naar mijn werk. Geen dag is hetzelfde, zo ben ik de ene dag werkzaam als producer om vervolgens als visagiste op de set te staan. Daarnaast ben ik de contactpersoon van A Beautiful Day waar ik bruidsparen graag help om hun mooiste dag vast te leggen in een weddingfilm.

Sjoerd Versluis

Sjoerd

Camera / Editor

Allround cameraman & editor. Werken met beeld is een hobby die ik gelukkig mijn werk kan noemen. Ik haal een kick uit de variatie van dit vak en probeer me zelf altijd te ontwikkelen en uit te kijken naar nieuwe trends.

Fried-Jan van den Eerenbeemt

Fried-Jan

Creative Director

Op mijn 14e wist ik het al, ik wil cameraman worden. Na de Koninklijke Academie ben ik gaan werken voor de Nederlandse televisie. Een van mijn geweldigste ervaringen was 'Back to the US of A'. Met de ervaring die ik heb opgedaan met programma’s als 'RTL Travel' en 'Villa Felderhof' ben ik Crossmarkpictures begonnen, inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf met nationale en international klanten.

Tom Nijs

Tom

Business Development

Samen met het Crossmarkpictures team houd ik mij bezig met het onderzoeken, toepassen en inpassen van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van social media, video, animatie, Virtual Reality en Augmented Reality. Hierdoor zijn wij voortdurend in staat om op originele, creatieve én innovatieve wijze invulling te geven aan de diverse communicatie- en contentvraagstukken van onze relaties.

Vacatures

Wij zijn altijd opzoek naar nieuwe creatieve collega's die ons team willen versterken. Heb je interesse? Denk jij dat je daar de juiste persoon voor bent? Stuur dan een open solicitatiebrief naar machella@crossmarkpictures.com en vertel waarom jij de nieuwe versterking van ons team bent.

Stageplekken

Camera | Montage | Animatie | Unity

Ben je altijd op zoek naar het perfecte shot? Ontwikkel je graag innovatieve Apps? Vereenvoudig jij graag complexe onderwerpen met jouw animatie? Hou je van het spelen met beeld en wil je samenwerken met ervaren cameramannen? Wij zijn altijd opzoek naar talenten die ons team kunnen versterken. Een stage bij ons houdt niet in dat je de hele dag koffie haalt maar werkt aan eigen projecten. Stage lopen bij ons betekent soms ook lange dagen en werken in het weekeind. Je krijgt veel verantwoordelijkheid, waardoor je gelijk ook erg veel leert. Kortom, ben je opzoek naar een uitdagende stage?

Stuur dan snel je CV en showreel naar machella@crossmarkpictures.com