Dit doen wij...

Concept Creatie Content

Wat doen wij nou eigenlijk? Heel simpel, wij maken de video content die jij wilt. Ben je opzoek naar een partij die buiten de lijntjes kleurt en samen met jou opzoek gaat naar iets unieks? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Al meer dan 15 jaar helpen we partijen bij het vertellen van hun verhaal. Een bedrijfsfilm of een brand movie kan binnen een korte tijd een boodschap overbrengen met het juiste gevoel. In de afgelopen jaren zijn we met name bekend geworden door het creëren van unieke filmproducties.

Originaliteit, inventiviteit en daadkracht.

Creativiteit

Originaliteit, inventiviteit en daadkracht.

Elke opdracht die we ontvangen is uniek. Het maakt nogal een verschil of we een corporate video, documentaire, commercial, animatie of een aftermovie moeten produceren. Daarom begint een productie bij ons altijd met een oriënterend gesprek en kennismaking met de opdrachtgever. Onze ervaring leert dat onze klanten een bepaald idee hebben van hun opdracht, maar dit betekent niet altijd dat er al een concreet plan of doel op tafel ligt. Op dat moment komt onze expertise in het spel.

Dankzij jarenlange ervaring kunnen wij tijdens onze gesprekken creatieve en innovatieve ideeën aandragen en beginnen we samen met het ontwikkelen van het definitieve concept. Gedurende het proces komt het concept langzaam tot leven. Dit zien wij als één van de belangrijkste stappen voordat we starten met de feitelijke productie. Als beiden partijen tevreden zijn met het concept gaan we aan de slag met de productie. Deze voorfase is soms tijdrovend maar het is een vereiste voor een optimaal eindresultaat.

Iets wat we ook erg belangrijk vinden is persoonlijk contact. Tijdens het project heb je een vast contactpersoon die je altijd kunt bereiken. Diegene zorgt ervoor dat het traject van het begin tot het einde goed verloopt. Jouw contactpersoon is altijd op de hoogte waar we staan met de productie. Eventuele tussentijdse aanpassingen kunnen zo flexibel in het project worden opgenomen.

Zo werken we

Onze partners

Wij geloven dat als je als bedrijf sterker en beter wilt worden, dit kan bereiken met goede partners om je heen. Door een goede samenwerking kun je meer bereiken. We werken veel samen met ons netwerk van freelancers maar ook met bedrijven. Zo is ons netwerk de afgelopen jaren steeds meer gegroeid. Klik op de onderstaande bedrijven voor meer informatie over onze samenwerking.

Scenario Based Policy Discussion
Trouwfilm laten maken voor A Beautiful Day