Dit maken wij...

Ons werk

Het gaat er vooral om wat we samen met jullie mogen maken. Het liefst gaan we naar een tropisch eiland om een commercial op te nemen of een expeditie naar de Noordpool om een documentaire over klimaatsverandering te filmen maar we begrijpen ook goed dat dat niet altijd mogelijk is :). Wij werken met het 'design to budget' principe zodat bij ons eigenlijk alles mogelijk is.

Neem de kijker mee in jouw eigen wereld

Wij zijn altijd opzoek naar nieuwe technieken zoals Virtual Reality (VR). Wil je een video creƫren met een indrukwekkend effect? Kies dan voor VR. Hiermee neem je de kijker mee in een totaal andere omgeving.

Met VR kun je op een perfecte manier een beleving overbrengen binnen een paar minuten. Het kan bijvoorbeeld een ideale invulling zijn tijdens een evenement. Door middel van VR kun je met duizenden mensen wereldwijd tegelijkertijd in dezelfde virtuele wereld zijn.

Voor elke branche kan VR een goede invulling zijn. Van vastgoed, trainingen, gaming, educatie tot technologie. In 2016 hebben we samen met Huawei onze eerste VR film gemaakt. Het podium? Palais Brongniard met meer dan 1000 kijkers. Bekijk hieronder enkele voorbeelden.