Scenarios 4 Summits

Scenario Based Policy Discussion

Het produceren van high-quality films ter ondersteuning van complexe vraagstukken bij (inter)nationale conferenties.

Het concept

Scenarios 4 Summits heeft het 'Scenario Based Policy Discussion' concept ontwikkelt. Dit concept wordt gebruikt voor het produceren van high-quality films voor grote events. De films, die in samenwerking met ons worden geproduceerd, worden gebruikt voor de ondersteuning van complexe vraagstukken bij conferenties over de hele wereld. Hierdoor wordt een strategische meeting of high-level business event iets speciaals dat het publiek daadwerkelijk activeert en aanzet tot interactieve discussies.

Actrice Tamara Markus Acteur Damian Kell
Actrice Tamara Markus en acteur Damian Kell.jpg

Geproduceerde films

In samenwerking met Scenarios 4 Summits hebben wij een aantal films geproduceerd voor high-profile events die ondersteuning bieden aan complexe onderwerpen. Het begon allemaal met The Nuclear Security Summit 2014 (NSS) waar diverse wereldleiders bijeenkwamen zoals Barack Obama en Angela Merkel. De NSS werd op 24 en 25 maart 2014 gehouden in het World Forum in Den Haag. Meerdere films van ons werden gebruikt om politieke discussies te ondersteunen. Het internationale topconferentie had het onderwerp: het voorkomen van Nuclear Terrorisme. Helaas mogen deze beelden niet naar buiten.

Na dit grote succes zijn er voor meerdere grote conferenties films gemaakt, waaronder 'Antimicrobial resistance' en de 'Global Conference on CyberSpace'. Ook deze films mogen helaas niet naar buiten omdat ze gevoelige informatie bevatten. Van een aantal grote events hebben we een compilatie gemaakt. Ook in de onderstaande teaser is te zien waar we samen met Scenarios 4 Summits aan werken.

www.scenarios4summits.com