Dit maken wij...

Ons werk

Het gaat er vooral om wat we samen met jullie mogen maken. Het liefst gaan we naar een tropisch eiland om een commercial op te nemen of een expeditie naar de Noordpool om een documentaire over klimaatsverandering te filmen maar we begrijpen ook goed dat dat niet altijd mogelijk is :). Wij werken met het ‘design to budget’ principe zodat bij ons eigenlijk alles mogelijk is.

Wil je geen standaard bedrijfsfilm? Dan ben je bij ons aan het goede adres! Wij bedenken graag een concept wat aansluit bij jullie visie. Wij vinden het altijd leuk om naar nieuwe mogelijkheden te kijken. Om iets te maken wat opvalt, wat bij blijft zodat de boodschap goed overkomt. En dat is natuurlijk het doel. Bekijk hier een overzicht aan bedrijfsfilms die wij de afgelopen jaren hebben gemaakt.

Tegenwoordig zijn documentaires erg populair. Zowel online als offline worden dezen door een groot publiek bekeken. Waarom? Omdat mensen steeds meer opzoek zijn naar échte verhalen en verdieping van een bepaald thema.

Wij zijn altijd opzoek naar nieuwe technieken zoals Virtual Reality (VR). Wil je een video creëren met een indrukwekkend effect? Kies dan voor VR. Hiermee neem je de kijker mee in een totaal andere omgeving. Met VR kun je op een perfecte manier een beleving overbrengen binnen een paar minuten. Het kan bijvoorbeeld een ideale invulling zijn tijdens een evenement. Door middel van VR kun je met duizenden mensen wereldwijd tegelijkertijd in dezelfde virtuele wereld zijn. Voor elke branche kan VR een goede invulling zijn. Van vastgoed, trainingen, gaming, educatie tot technologie. In 2016 hebben we samen met Huawei onze eerste VR film gemaakt. Het podium? Palais Brongniard met meer dan 1000 kijkers. Bekijk hieronder enkele voorbeelden

Wil jij een film die jouw event naar een hoger niveau tilt? Of juist een mooie aftermovie om iedereen te laten zien hoe geslaagd jouw event was? Wij maken hem graag voor je! Voor verschillende organisaties maken wij zowel video’s voor op het event als aftermovie, zo heb je alle videocontent bij één partij. We hebben o.a. voor de Koningsspelen, Olympic Moves en European Space Agency een serie aan films gemaakt. Wil je iets extra unieks doen tijdens je event? Vraag ons dan naar de mogelijkheden rondom de VR films.

In de afgelopen jaren hebben we verschillende music videos mogen maken. Wij vinden het altijd erg leuk om met een artiest na te denken over de visuele vertaling van het nummer. Zo hebben wij met Xander de Buisonjé drie verschillende clips mogen maken. Ieder uniek en passend bij het nummer. Benieuwd naar het resultaat? Bekijk hieronder enkele voorbeelden van musicvideos.